• Skip to primary navigation
  • Skip to main content

Vacanta Ideala

blog de aventuri departe de casa

  • Blog
  • Impresii de călătorie
  • Destinatii turistice
    • Londra
    • Paris
    • Wales
    • Budapesta
    • New York
    • Cardiff
    • Singapore
    • Spania
      • Tenerife
    • Romania
  • Educatie turistica
    • Filme cu călătorii
    • Carti despre calatorii
    • Educatie turistica
  • Recomandări pentru gurmanzi
  • Show Search
Hide Search

Specialități de Paște din toate colțurile lumii

Marea Britanie

Chifle de șofran după o rețetă din epoca victoriană. Chiar și bucătăreasa pare desprinsă din epoca respectivă.

România -Pască cu aluat de cozonac

Franța

Italia – Calabria

Australia și Noua Zeelandă

USA – Martha Stewart cookies

Brazilia

Prăjitură cu morcov.

Suedia

Norvegia

Paștele în Norvegia e sărbătorit cu prajitură cu portocale și ciocolată cu marțipan.

Written by:
admin
Published on:
April 15, 2020
Thoughts:
1 Comment

Categories: Recomandări pentru gurmanzi

Reader Interactions

Trackbacks

  1. De la ciorba de burta la placinta cu mere: o calatorie prin bucataria traditionala romaneasca - Vacanta Ideala says:
    January 2, 2025 at 12:29 am

    […] și de anumite obiceiuri culturale, cum ar fi sărbătorile religioase. De exemplu, în timpul Postului Paștelui, multe preparate din bucătăria românească sunt vegetariene, iar unele dintre acestea includ […]

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

turismul încotro

Footer

Vacanta Ideala

Keep In Touch

  • Facebook
  • Instagram
  • Privacy Policy & Cookies
  • About Us